Ga naar de inhoud
Staat van de Uitvoering

Belastingen Amsterdam

Voor Amsterdam is de belastingheffing een belangrijk middel om maatschappelijke doelen te realiseren en de stad leefbaar te houden. De afdeling Belastingen geeft in Amsterdam uitvoering aan deze maatschappelijke taak.

Website

Staat van de Uitvoering Belastingen Amsterdam 2023

Deze Staat van de Uitvoering Belastingen 2023/2024 biedt inzicht in wat er zoal gaande is in de werkplaats van het domein lokale belastingen. Ook geeft de directie in de Staat weer welke thema’s tot spanningen leiden op het scheidingsvlak tussen uitvoering, beleid en bestuur. 

Over deze stand

 • Publicatiedatum

  Januari 2024
 • Domein

  Sociaal & Inkomen

Staat van de Uitvoering Belastingen Amsterdam 2022

De directie Belastingen Amsterdam brengt ieder jaar rond de jaarwisseling een Staat van de Uitvoering uit. Als hulpmiddel om het gesprek over de uitvoerbaarheid van beleid binnen de gemeente te blijven voeren. Dit is de tweede editie van de Staat van de Uitvoering van de directie Belastingen van de gemeente Amsterdam.

Over deze stand

 • Publicatiedatum

  Januari 2023
 • Domein

  Sociaal & Inkomen

Staat van de Uitvoering Belastingen Amsterdam 2021

Dit is de eerste Staat van de Uitvoering van de directie Belastingen van de gemeente Amsterdam. Het bevat het perspectief van de directie op de uitvoering van de belastingheffing in Amsterdam. Zowel van de uitvoering op dit moment als van de ontwikkelingen die zij verwachten.

Over deze stand

 • Publicatiedatum

  Januari 2022
 • Domein

  Sociaal & Inkomen