Ga naar de inhoud

Privacy Policy

Deze website gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.

Bewaren persoonsgegevens

Deze website bewaart persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor u ze hebt achtergelaten. Daarna worden de gegevens vernietigd.

Gegevens wel gebruiken voor opsporing
Uw gegevens kunnen wel gebruikt worden voor opsporing. Bijvoorbeeld als u via deze site strafbare feiten pleegt of strafbare uitlatingen doet.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
De belangrijkste regels voor de omgang met persoonsgegevens staan in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze regels worden ook uw rechten beschreven met betrekking tot uw persoonsgegevens.

Cookie policy

Cookies zijn bestandjes die volgen wat een bezoeker op een website doet. Ook deze website gebruikt cookies.

Cookies voor webstatistieken en onderzoek
Deze website gebruikt cookies voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen we om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt ons de site te verbeteren. Bijvoorbeeld door informatie aan te vullen of door het gebruikersgemak te verbeteren. Dit soort cookies heeft geen impact op uw privacy. Ze vallen daarom onder de uitzondering van de cookiebepaling in de Telecommunicatiewet. Als gevolg daarvan vragen wij geen toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

Matomo voor webstatistieken
Voor de webstatistieken gebruikt de site het open source webanalysepakket Matomo. Wij analyseren deze gegevens. Hierdoor wordt de website nog beter op bezoekers afgestemd. De verzamelde gegevens gebruiken wij niet voor een ander doel dan voor verbetering van de website.

Geen trackingcookies
Trackingcookies zijn cookies die bezoekers tijdens het surfen over andere websites volgen. Deze website gebruikt geen trackingcookies. De website biedt daarom geen ondersteuning voor de DoNotTrack-instelling van browsers. Deze site houdt zich aan de in Nederland geldende wetgeving.

Onderzoek
Af en toe vindt op deze website onderzoek plaats onder de bezoekers van de website. In dat geval wordt de cookie surveystatus gebruikt.