Ga naar de inhoud
Staat van de Uitvoering

iBestuur Congres 2024

Professionals

10:00, 11 september 2024

Op 11 september 2024 is het NBC Congrescentrum te Nieuwegein het toneel van het jaarlijkse iBestuur Congres. Onder het overkoepelende thema ‘De Verdieping’ komen collega’s uit de brede overheid, wetenschap, maatschappelijke organisaties en markt bijeen voor een dag vol vernieuwing, debat en netwerken.

Welke stappen zijn er te zetten in relatie tot een betrouwbare overheid en het bewaken van de menselijke maat? En hoe kan digitalisering ons daarbij helpen?

Voor wie?

Het iBestuur Congres 2024 is dé gelegenheid voor i-bestuurders uit overheid, onderwijs, wetenschap en IT-sector voor ontmoeting en debat. De doelgroep van het iBestuur Congres bestaat uit bestuurders en beslissers, verantwoordelijk voor of betrokken bij i-overheid, vanuit alle departementen, gemeenten, provincies, waterschappen, AG’s, ZBO’s, uitvoeringsorganisaties, onderwijs en wetenschap, en bedrijfsleven.

Deelname aan iBestuur Congres 2024 is uitsluitend op uitnodiging. Heb je interesse in deelname en herken je je  in de doelgroep? Vul dan het interesseformulier in op de website van iBestuur.