Ga naar de inhoud

Kennisbijeenkomst Staat van de Uitvoering – Klantbewuste uitvoering (save the date)

Iedereen

13:30 - 16:30, 3 juli 2023

Save the date! Op maandag 3 juli organiseert de Staat van de Uitvoering een interactieve kennisbijeenkomst met de titel: Herstel van vertrouwen, samen werken aan een klantbewuste uitvoering.

Achtergrond

Openstaan voor de stem van de burger is essentieel voor toegankelijke en passende publieke dienstverlening. Tegelijk hebben verschillende kwesties in de afgelopen jaren laten zien dat de responsieve overheid geen vanzelfsprekendheid is.

Hoewel er hard gewerkt wordt aan verbetering en slimme innovaties vinden veel publieke organisaties het lastig om “van nature” klantbewust te handelen. Waar lopen zij tegenaan, wat zijn belangrijke succesfactoren en wat kunnen zij op korte termijn doen om het vertrouwen van burgers en bedrijven terug te winnen?

Met voorbeelden uit de landelijke en lokale uitvoeringspraktijk vertellen uitvoeringsprofessionals het eerlijke verhaal over hun dromen, daden en dilemma’s in de publieke dienstverlening. Ook presenteren we de resultaten van een landelijk onderzoek naar klantbewust werken en gaan we samen aan de slag met een verbeteragenda.

Wat?

Interactieve kennisbijeenkomst Staat van de Uitvoering

Voor wie?

Professionals van landelijke uitvoeringsorganisaties

Wanneer?

Maandag 3 juli, 13:.30-16:30. Inloop vanaf 13:00, na afloop is er een borrel.

Waar?

Het Stadspaleis, Javastraat 26, Den Haag

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk. Aanmelden is binnenkort mogelijk via deze website. 

 

Meld je nu aan!

Privacy Voorwaarden