Ga naar de inhoud
Staat van de Uitvoering

Keukentafel­sessie ‘Falende IT-architectuur­landschappen’

Iedereen

15:00 - 17:30, 24 november 2022

Vanuit de Staat van de Uitvoering wijzen we je ook graag op interessante events die we niet zelf organiseren. Dit is er zo een:

Zijn de IT-architectuurlandschappen van de overheid wel voldoende toegerust om sturing te geven aan de ambities op het gebied van de informatiehuishouding? Op 24 november organiseren iBestuur en het Rijksprogramma Duurzaam Digitale Informatiehuishouding een keukentafelsessie over dit onderwerp.

Schuif online aan

De keukentafelsessie betreft een live opname in Bibliotheek AanZet, vestiging Stadsbibliotheek Dordrecht. Regeringscommissaris Arre Zuurmond gaat in gesprek met interessante en relevante gasten. Je kunt online actief aan het gesprek deelnemen. Geef bij je aanmelding aan wat er volgens jou aan bod moet komen. Arre Zuurmond maakt een keuze uit de suggesties en neemt die mee naar de tafel. 

De moderatoren leggen tijdens het gesprek via de chat vragen voor en brengen commentaar in het tafelgesprek. De regeringscommissaris formuleert verder een aantal discussiepunten waarover je via de chat kunt meepraten over oplossingen.

Meer informatie en aanmelden

Op de website van iBestuur vind je meer informatie en kun je je aanmelden.