Ga naar de inhoud
Staat van de Uitvoering

Prinsjesdagdebat

Iedereen

12:00 - 15:30, 19 september 2023

Op weg naar de verkiezingen, organiseert CAOP een Prinsjesdagdebat op 19 september. Het debat richt zich op urgente vraagstukken van onze veranderende samenleving. Wat heeft onze samenleving nodig in deze dynamische en complexe tijd? Dat is de cruciale vraag die centraal staat.

Tijdens het evenement brengt CAOP vooraanstaande hoogleraren, beleidsmakers, HRM-functionarissen en andere belangrijke belangstellenden samen om te discussiëren over de uitdagingen en kansen die voor ons liggen. 

Voorafgaand aan het debat, krijg je de bijzondere gelegenheid om vanaf een unieke locatie te wuiven naar de koninklijke stoet terwijl deze ons kantoor op het Lange Voorhout passeert. Een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Aanmelden

Het aantal beschikbare plaatsen in de debatzaal is zeer beperkt. Gezien het grote enthousiasme is er een Green Room ingericht, waarmee tijdens het debat regelmatig interactie plaatsvindt. Je kunt je aanmelden voor beide zalen. Mocht fysieke aanwezigheid niet mogelijk zijn, dan is er gelukkig ook een livestream beschikbaar waarvoor je je kunt aanmelden.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.