Ga naar de inhoud
Staat van de Uitvoering

Uitreiking Overheidsawards

Iedereen

19 november 2024

Op 19 november 2024 vinden de uitreikingen van de Overheidsawards voor de Overheidsmanager van het Jaar en de Beste Overheidsorganisatie van het Jaar plaats. Dat gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Ridderzaal.

De verkiezingen hebben het doel om transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur te bevorderen door het werk van goede overheidsmanagers en organisaties uit te lichten en te belonen. 

Tot en met 21 juni 2024 kon je nominaties aandragen. Welke overheidsmanager zorgt voor ‘Inspiratie en Impact’ en straalt hierbij trots en vertrouwen uit? Welke overheidsorganisatie maakt op een betrouwbare, betrokken en transparante manier het verschil voor de samenleving? We horen het op 19 november. Het programma volgt later. 

De Verkiezingen worden georganiseerd door de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) in samenwerking met Netwerk van Publieke Dienstverleners (NPD), Binnenlands Bestuur, iBestuur, FUTUR, ICTU, Interprovinciaal Overleg (IPO), ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut (NEN), Ordina, PA Consulting, Publiek Denken en Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

Meer weten over de overheidsawards? Ga naar overheidsawards.nl