Ga naar de inhoud
Staat van de Uitvoering

Visiedag voor Jonge Toekomstmakers

Iedereen

9:00 - 13:00, 13 februari 2024

Wat is de impact van (platform)technologie op de overheid van de toekomst en haar rol in de veranderende samenleving? Om de toekomst van publieke platformen te verkennen, organiseren jonge ambtenaren netwerk FUTUR en Provincie Zuid-Holland een publieke platformen expeditie. Ze worden hierbij ondersteund door Scape Agency.

Wil jij de toekomst tastbaar en beeldend maken en meedoen met een groeiende beweging van jonge (t/m 35) visionairen, denkers en doeners? Sluit je dan aan bij een themagroep en neem deel aan de expeditie!

Over de visiedag

Tijdens de visiedag in het Provinciehuis van de Provincie Zuid-Holland te Den Haag van 09:00 – 13:00 werken groepen samen – met ondersteuning van ontwerpers -een toekomstbeeld uit op basis van verzamelde cases.

Diezelfde dag vindt van 14:00 – 17:00 een toekomst dialoog (tussen thema’s) plaats in de Statenzaal van de Provincie Zuid-Holland.

In maart werken de jonge toekomstmakers hun toekomstbeeld vervolgens verder uit. En op 4 april is er een expositie van de toekomstbeelden

Meer informatie

Meer weten over de thema’s en het programma? Je vindt hier meer informatie en een aanmeldmogelijkheid voor de expeditie.