Ga naar de inhoud
Staat van de Uitvoering

Webinar: “Data-Driven Justice”

Iedereen

9:30 - 12:30, 4 juli 2024

Het European Institute of Public Administration (EIPA) organiseert meerdere workshops en webinars naar aanleiding van de vele interessante inzendingen voor de European Public Sector Awards (EPSA). Op 4 juli is er een webinar over datagestuurde justitie: innovatieve rechterlijke macht en rechtshandhaving.

Over het webinar

De komst van digitale technologieën heeft verschillende sectoren fundamenteel hervormd, waaronder de rechterlijke macht en de rechtshandhaving. De integratie van digitale instrumenten en platforms heeft het in zich om de efficiëntie, transparantie en toegang tot de rechter te vergroten, terwijl het ook nieuwe uitdagingen en kansen met zich meebrengt.

Dit webinar is bedoeld om de voortdurende digitale transformatie in de rechterlijke macht en de rechtshandhaving te onderzoeken. Ook is het doel om discussies over de adoptie van technologische innovaties te vereenvoudigen.

Tot de sprekers behoren EIPA-experts, beleidsmakers en EPSA-aanvragers. Een gedetailleerd programma volgt.

Aanmelden

Het webinar is gratis toegankelijk voor alle functionarissen uit de Europese publieke sector. Meld je aan op de website van EIPA.