Ga naar de inhoud
Staat van de Uitvoering

Webinar – Innovating Government. Wat leert Nederland van het buitenland?

Iedereen

14:00 - 14:45, 31 mei 2023

Op 31 mei organiseert adviesbureau Haagse Beek de afsluitende webinar in de serie ‘Innovating government’; een reflectie vanuit uitvoering, de doelgroep, politiek en beleid op wat Nederland van het buitenland kan leren. 

Over het onderwerp

Innovating Government. Zo heet het traject voor de Staat van de Uitvoering dat adviesbureau Haagse Beek uitvoert. Daarin zijn via de politiek, uitvoering, de beleidsdirectoraten en het internationale netwerk diverse internationale databases succescasussen verzameld om van te leren.

Reductie van de complexiteit in de dienstverlening, samenwerking tussen beleid, uitvoering en politiek en het verbeteren van de dienstverlening door het centraal stellen van de doelgroep, zijn daarin belangrijke criteria. Het heeft geleid tot zeven webinars en drie artikelen waarin Haagse Beek acht casussen en een trend met diverse achterliggende thema’s uitlichten. De andere webinars in deze webinarserie ‘Innovating Government’ zijn terug te kijken.

In dit overkoepelende webinar bespreken we wat we in Nederland kunnen leren van de succescasussen uit het buitenland. Wat zijn de onderliggende principes waar Nederland mee aan de slag moet? Wat betekent dit voor de stappen die in Nederland moeten worden gezet? Het webinar is uniek omdat we met verantwoordelijken voor de uitvoering, de doelgroep, politiek en beleid aan tafel zitten.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden is nu mogelijk op de website van Haagse Beek. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Haagse Beek om op de hoogte te blijven van de webinarreeks ‘Innovating Government’.