Ga naar de inhoud
Staat van de Uitvoering

Webinar: “Public Sector Strategies Against Climate Change”

Iedereen

9:30 - 12:30, 12 september 2024

Het European Institute of Public Administration (EIPA) organiseert meerdere workshops en webinars naar aanleiding van de vele interessante inzendingen voor de European Public Sector Awards (EPSA). Op 4 juli is er een webinar over Strategieën van de publieke sector tegen klimaatverandering.

Over het webinar

Klimaatverandering blijft een van de meest urgente uitdagingen van onze tijd en treft landen over geografische grenzen en economische statussen heen. De publieke sector speelt, met zijn aanzienlijke invloed op beleid, infrastructuur en regelgeving, een cruciale rol in de strijd tegen de negatieve gevolgen van klimaatverandering.

Dit webinar heeft tot doel een omgeving van kennis- en praktijkuitwisseling tussen ambtenaren uit de Europese publieke sector te bevorderen. We zullen de beleidsagenda bespreken en praktische toepassingen en innovatieve oplossingen voor klimaatmitigatie en -adaptatie onder de aandacht brengen.

Tot de sprekers behoren EIPA-experts, beleidsmakers en EPSA-aanvragers. Een gedetailleerd programma volgt.

Aanmelden

Het webinar is gratis toegankelijk voor alle functionarissen uit de Europese publieke sector. Meld je aan op de website van EIPA.