Ga naar de inhoud
Staat van de Uitvoering

Webinar “Social Innovation: Mental Health and Well-Being”

Iedereen

9:30 - 12:30, 16 mei 2024

Het European Institute of Public Administration (EIPA) organiseert meerdere workshops en webinars naar aanleiding van de vele interessante inzendingen voor de European Public Sector Awards (EPSA). Op 16 mei is er een webinar over sociale innovatie.

Over het webinar

Geestelijke gezondheid en welzijn zijn steeds belangrijker onderwerpen in de huidige samenleving. De noodzaak om geestelijke gezondheidsproblemen aan te pakken en emotioneel welzijn te bevorderen is ook in de publieke sector urgenter geworden.

Sociale innovatie, wat de ontwikkeling en implementatie van nieuwe ideeën omvat om aan sociale behoeften te voldoen, biedt een veelbelovende aanpak om geestelijke gezondheidsproblemen op innovatieve en duurzame manieren aan te pakken.

Tijdens het webinar:

  • komen de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van sociale innovatie aan bod;
  • bespreken deelnemers het snijvlak van sociale innovatie, geestelijke gezondheid en welzijn;
  • worden inzichten gedeeld over innovatieve sociale strategieën en praktische oplossingen voor het verbeteren van de geestelijke gezondheid en het welzijn.

Tot de sprekers behoren EIPA-experts, beleidsmakers en EPSA-aanvragers. Een gedetailleerd programma volgt binnenkort.

Aanmelden

Het webinar is gratis toegankelijk voor alle functionarissen uit de Europese publieke sector. Meld je aan op de website van EIPA.