Ga naar de inhoud
Staat van de Uitvoering

Workshop: Collaborative Governance: Avoiding Pitfalls and Materialising Promises

Iedereen

9:00 - 16:00, 3 oktober 2024

Het European Institute of Public Administration (EIPA) organiseert meerdere workshops en webinars naar aanleiding van de vele interessante inzendingen voor de European Public Sector Awards (EPSA). Op 3 oktober is er een workshop in Maastricht over collaboratief bestuur: valkuilen vermijden en beloften waarmaken.

Over de workshop

Deze workshop gaat in op de principes van collaboratief bestuur en hoe dit kan worden gebruikt voor innovatie in de publieke sector. Door praktijkvoorbeelden en gemeenschappelijke uitdagingen te onderzoeken, leer je  strategieën om valkuilen zoals machtsonevenwichtigheden en terugtrekking van belanghebbenden te vermijden.

De workshop biedt praktische tips voor het bevorderen van sterke samenwerkingen tussen de publieke, private en non-profitsector, waardoor inclusieve besluitvormingsprocessen en duurzame resultaten worden gegarandeerd.

De workshop heeft tot doel de principes van collaboratief bestuur te verkennen, gemeenschappelijke valkuilen te identificeren en praktische begeleiding te bieden over hoe het volledige potentieel ervan voor innovatie in de publieke sector kan worden gerealiseerd.

Aanmelden

De workshop is gratis toegankelijk voor alle functionarissen uit de Europese publieke sector. Meld je aan op de website van EIPA.