Ga naar de inhoud
Staat van de Uitvoering

Sessie voor jonge ambtenaren over ‘uitvoering van de toekomst’

Iedereen

14:30 - 16:00, 18 januari 2024

Deze bijeenkomst is volgeboekt!

De uitvoering van de toekomst. Hoe ziet die eruit? Wat doen we nog wel, en wat doen we niet meer? Waar zitten voor ons de pijnpunten? Welke oplossingen zien we? Welke rol pakken wij als jonge ambtenaar in die uitvoering van de toekomst?

Op 18 januari organiseren FUTUR, de RBB Groep en de Staat van de Uitvoering van 14:30-16:00 (inloop vanaf 14:00 uur) een sessie over de uitvoering van de toekomst bij Nieuwspoort in Den Haag. Speciaal voor jonge ambtenaren -tot 36 jaar- die werken bij een publieke dienstverlener.

Programma

Het programma bestaat uit een gesprek dat aanwezigen voeren met elkaar en aan de hand van een introductie van hoogleraar Zeger van der Wal. Hij schreef onlangs een essay over ‘ambtelijke helden gezocht’ en onderzoekt momenteel wat leiderschap in de uitvoering betekent. 

Ook nemen we graag de tijd om te kijken naar ‘de Standen’. Binnen het programma van de Staat van de Uitvoering leveren veel publieke dienstverleners een stand van de organisatie in om aan te geven wat er goed maar ook wat er nog niet goed gaat. We nodigen je uit om je te verdiepen in de stand(en) van jouw organisatie. Wat valt je op? Herken je de organisatie in de stand(en)?

Aanmelden

Na afloop kun je deelnemen aan Staatpraat van 17:00-19:00 uur waarin we terug- en vooruitblikken op één jaar rapport de Staat van de Uitvoering. Ben je erbij? Meld je dan hieronder aan en geef daarbij ook aan of je deelneemt aan Staatpraat. 

 

Meld je nu aan voor uitvoering van de toekomst!

Ik meld me aan voor:
Als jonge ambtenaar ben je van harte welkom bij beide programmaonderdelen op 18 januari 2024.
Heeft u voedselallergieën of opmerkingen voor de organisatie? Laat het hier weten.
Privacy Voorwaarden