Ga naar de inhoud
Staat van de Uitvoering

Week van de Dienstverlening

Iedereen

19 juni 2023 t/m 23 juni 2023

Gemeentelijke dienstverlening beter en eenvoudiger maken. Veel ambtenaren willen wel maar weten niet altijd hoe ze dat in hun eigen werk kunnen aanpakken. Tegelijkertijd ontwikkelen gemeenten in heel Nederland inspirerende aanpakken en praktische werkwijzen, ieder op een ander terrein.

De Week van de Dienstverlening is een initiatief voor en door ambtenaren. Van 19 tot en met 23 juni kun je kiezen uit verschillende evenementen in 10 tot 15 gemeenten door het hele land. De sessies kunnen gaan over elke maatschappelijke opgave waar een gemeente mee te maken heeft. Na elke sessie gaan deelnemers geïnspireerd en met een handvol praktische handvatten weer aan het werk.

Wie organiseert de Week van de Dienstverlening?

De Week van de Dienstverlening is een gezamenlijk initiatief van de gemeenten Tilburg, Wageningen, Almere en Rotterdam, samen met Dimpact en de Vereniging Directeuren Publieksdiensten (VDP). In 2023 wordt deze Week voor de tweede keer georganiseerd.

De Week van de Dienstverlening is onderdeel van het initiatief om breed en intensief in gesprek te gaan met mensen uit politiek, beleid, uitvoering, bedrijfsleven en de samenleving. Het thema van deze week sluit aan bij dat van de landelijke Dag van de Publieke Dienstverlening: Samen werken aan vereenvoudiging.

Ga voor meer informatie naar weekvandedienstverlening.pleio.nl