Ga naar de inhoud
Staat van de Uitvoering
27 mei 2024

Podcast De Publieke Ruimte over digitale overheid Denemarken

In deze aflevering van podcast De Publieke Ruimte zijn drie deelnemers te gast die onlangs deelnamen aan de studiereis naar Denemarken.

▶ Naar welk Deens platform kijkt Sandra van Wijngaarden (programmamanager CommonGround bij de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) met jaloezie?
▶ Wat valt Britt Hoppenbrouwers (she/her) (nu partner bij Netcompany en voorheen CIO van de SVB Sociale Verzekeringsbank) op wanneer ze kijkt naar de samenwerking tussen overheid en markt in Nederland en Denemarken?
▶ En hoe kijkt de Deense Christian Boe Hansen (ICT-expert bij de Deense ambassade en woonachtig in Nederland) naar de verschillen tussen Nederland en Denemarken als het gaat over de digitale overheid?

Dit en meer hoor je wanneer Martijn Grimmius en Otto Thors hen vragen hen naar de meest in het oog springende ervaringen tijdens de studiereis.

Met interessante bijdragen van Mette Lindstrøm Lage (directeur bij het bureau voor digitale overheid in Denemarken) en Thomas Rysgaard Christiansen (voormalig CEO van KOMBIT, de centrale IT-organisatie voor Deense gemeenten).

Luister via Spotify: https://lnkd.in/gbe4ABCp
Luister via Apple Podcast: https://lnkd.in/gvHRfY5n

Meer weten over de Deense digitale overheid? Je leest hier alles over mijlpalen, systemen, sleutels tot succes en effecten van de langetermijnstrategie die ze hanteren. 

Ontdek meer:
16 november 2023

Gegevensuitwisseling in Podcast de Publieke Ruimte

Lees dit artikel